In rubrica de sfaturi pentru tinere care se vor de succes, blogradea va prezinta astazi un studiu de caz : Gilda Ghete.
In cotidianul „Transilvania Express”, oradeanca se prezinta singura o femeie foarte ocupata : „Daca nu trebuie sa merg la magazinele din lantul nostru, ma ocup de intretinerea corporala. Fac masaj, lipomasaj, biostimulare si uneori merg si la sala.”
Ati inteles ideea.
Odata indeplinita conditia esentiala a succesului feminin (cea fizica), Gilda poate trece la pasul urmator : contactarea persoanelor (de obicei barbati) care i-ar putea rezolva ascensiunea. Avem un nou exemplu : Cine este curios, este rugat sa consulte site-ul cinemagia . Cine nu, poate intelege ce vrem sa spunem citind extrase din acelasi portal

„alexandra harizomenov - oradea (Vizitator)
MesajTrimis: 16 Apr 2005 16:51
esti super tare nu o sa te uit niciodata !!!sun-o pe gilda din oradea de la lotus sunt fata aia care ti-o dat numarul ei de telefon sun-o ca merita!!te pup
alexandra ghete - oradea (Vizitator)

MesajTrimis: 16 Apr 2005 17:01
ceau sunt sora lui gilda de la lotus.eu cu prietena mea te-am dat nr ei!daca cumva ti-ai uitat nr ei uite asta ii 0741675977 sun-o te rog eu .sa nu ii spui te rog de la cine il ai nr !ea stie doar ca ti l-am dat atunci la lotus !te pup dulce!daca vrei adresa ei de messenger ii gilda_lotus.ceau”


Sunt mesaje trimise catre un cunoscut actor de telenovele, din cate aflam, tocmai de sora gildei. Nu stim daca Papadopol a sunat-o vreodata pe Gilda, banuim ca nu, insa retinem si va impartasim si voua modalitatea de autopromovare.
P.S. Nu stim nici daca telefonul si id-ul de mess mai sunt inca valabile, dar suntem siguri ca veti verifica.
Floarea de lotus