Din episodul precedent: (s-a difuzat joia trecuta tot pe blogradea :) Omul-caine, denumit generic portar (cu varianta internationalizata bodyguard) e peste tot: ranjeste in fata bancilor, latra de dincolo de gardul vilei cate unui potentat din aceeasi rasa cu el, face pishu la coltul cladirii, isi arata coltii cand nu e cazul si se ascunde in fundul custii cand ai nevoie de el, dar revine in graba la poarta sa–si scarpine prohabul cand prin perimetrul sau trece vreo domnisoara.
Episodul II
Actiunea se petrece la Sala Sporturilor.
Pretextul : Meciul de handbal CSM Oradea - Poli Timisoara
Protagonistii sunt cativa copii care au confundat flaconul de frutti-fresh cu cel de palinca si ulterior s-au reunit intr-un grup de uratori numit galerie, pe de o parte si cativa barbati imbracati la fel, in uniforme bleumarine intitulati jandarmi, de cealalta parte.
Desfasurare pe scurt: Galeria scuipa arbitrul, arbitrul opreste jocul si le cere jandarmilor sa transfere galeria in afara salii. Galeria nu se lasa transferata. Jandarmii, vreo 7-8 dau inapoi in fata galerie. Si acum ajungem la punctul culminant.E cu imagini. Doua la numar: In prima galeria se da la jandarmi. In a doua, "efectuata" la cateva secunde distanta de prima, alti doi jandarmi dau dovada de un curaj exemplar. In loc sa-si ajute colegii, se ascund dupa usa. O fi vorba despre tactica, o fi strategie...Solicitam punctul de vedere al analistilor militari.





P.S. Daca mai conteaza, a castigat Oradea.