Ma bucur ca invitatile pe care le-am trimis unora dintre voi (nu multi, vreo 6-7) au stranit interes. Pentru ca cei mai multi mi-au cerut informatii suplimentare, va invit sa parcurgeti randurile de mai jos si sa va dati cu parerea. Reinnoiesc si invitatia de a trimite propuneri pentru titlul emisiunii. Vreau sa subliniez cu tarie ca nimic nu e batut in cuie si ca voi tine cont de fiecare sugestie pertinenta, indiferent ca e legata de format, ora de difuzare sau orice altceva.

RadioBlogReview

1. Un proiect NationalFM de extindere a blogosferei in viata sociala.
2. Un proiect NationalFM de promovare a blogosferei oradene.
3. O rubrica difuzata zilnic (luni – vineri) de NationalFM Oradea (107 FM)
4. Ora de difuzare : 09,30
5. Durata : 3 minute
6. Prima emisiune : 3 decembrie 2007
7. Promovare : spoturi audio zilnice pe National FM cu o saptamana inainte de prima emisiune, articole pe blogurile participante.
8: Rubrica se va desfasura, pentru inceput sub forma unui buletin radiofonic de stiri. RadioBlogReview va cuprinde intre 3 si 6 stiri din blogosfera oradeana cu impact in randul ascultatorilor NationalFM. Fiecare stire va avea un intro, cu prezentare din studio si (acolo unde este posibil) un insert audio preinregistrat cu autorul materialului respectiv.
9. RadioBlogReview se bazeaza pe sprijinul http://blogradea.blogspot.com.
Aceasta este adresa la care bloggerii pot face scurte rezumate ale articolelor pe care le-au publicat in ultimele 24 de ore. Rezumatele, cu link catre articolul respectiv, si datele de contact ale autorului vor fi facute sub forma unor comentarii in cadrul postarii referitoare la rubrica “RadioBlogReview” din ziua respectiva.
10. Emisiunile vor fi inregistrate si vor putea fi ascultate ulterior pe net la aceeasi adresa : “http://blogradea.blogspot.com”
11. In masura in care blogosfera va oferi suficienta informatie relevanta pentru targetul NationalFM Oradea, exista posibilitatea extinderii rubricii si modificarii formatului la o emisiune de doua ore.
12. Blogradea propune ca din a doua saptamana de difuzare a rubricii, si profitand de apropierea Sarbatorilor, RadioBlogReview sa organizeze o campanie umanitara in randul bloggerilor (detaliile urmeaza sa le stabilim ulterior). Pe scurt, ideea e ca odata ce blogosfera a urcat in eter, sa o coboram cu picioarele si pe pamant si sa o implicam activ in viata societatii oradene.